Над 250 пенсионери и читалищни дейци се събраха на пролетен празник в Каварна

За доброто настроение на пролетния празник на пенсионерите и читалищните дейци допринесоха изпълнения на самодейните читалищни състави от селата и Каварна.

Над 250 пенсионери и читалищни дейци се събраха на пролетен празник в Каварна

За поредна година тържествено и емоционално беше отбелязан пролетния празник, който събра 250 възрастни хора от 21 пенсионерски клуба и читалищни дейци от Община Каварна. 
Сред официалните гости беше метът на Община Каварна Нина Ставрева. „Днешния празник е още един повод, да засвидетелствам своята благодарност, уважение, внимание и обич към вас, нашите родители, близки, съграждани. Прекланям се пред усилията ви да поддържате традициите и да възпитавате децата ни в истински семейни ценности. Всичко, което ние по-младите сме научили в живота си го дължим на вас! Всички мъдри уроци сме научили от вас! Вие ни завещахте традициите, християнските ценности и добродетели! Желая ви здраве и достоен живот! Слънчеви и радостни дни! Обич и подкрепа!“, каза в приветственото си слово тя. 

Председателят на Сдружение „Съюз на пенсионерите – 2004“-Каварна- Йорданка Денева приветства всички като им пожела да бъдат здрави, сплотени, единни и все така уважителни един към друг.