ОУ „Н. Й. Вапцаров“ отбеляза своя празник с песни, танци, стихотворения и драматизация на приказка (+СНИМКИ)

ОУ „Н. Й. Вапцаров“ отбеляза 65-годишнината от създаването на училището с богата празнична програма.

ОУ „Н. Й. Вапцаров“ отбеляза своя празник с песни, танци, стихотворения и драматизация на приказка (+СНИМКИ)


Дните от 13 до 17 май бяха празнични за училището и преминаха под надслов “Юбилейна Вапцарова седмица”. Децата имаха организирани различни образователни и спортни инициативи.


Днес те представиха празничен концерт, който беше кулминацията  на празника по повод 65-годишнината от основаването на учебното заведение. 



В началото на програмата директорът на учебното заведение Тошко Керанов награди с грамоти отличниците и изявените спортисти. Той призова преподавателите и учениците да бъдат горди, защото им се е паднала честта да организират и представят концерта.




Деца от подготвителната група до седми клас в ОУ „Н. Й. Вапцаров“, родители и приятели се събраха във физкултурния салон на училището, където представиха богата празнична програма.



В нея учениците танцуваха народни и модерни танци, пяха, рецитираха на български и английски език и показаха драматизация на приказката Дядовата ръкавичка.




Освен това представиха интересно изпълнение на Моцарт с детски музикални инструменти. 




Своя поздрав отправиха и възпитаници на Обединеното училище в село Победа „Добри Войников“. 



На събитието присъства и бившият директор на ОУ „Н. Й. Вапцаров“ Румяна Любомирова. 



За финал, на фона на песента За теб, Българийо на Веселин Маринов, всички участници и присъстващи на концерта се събраха на сцената.