ГЕРБ и СДС представиха листата си за предстоящите европейските избори в Добрич

„С подкрепата на нашия силен, компетентен и професионален отбор и с колегите, с които ще представляваме достойно България в Европейския парламент и ще защитаваме интересите й, можем и знаем как да бъдем силна власт и да получаваме доверието на хората, без да бъдем популисти, без да рушим имиджа на България, да се занимаваме с компромати и да петним образа на страната си”, каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова в Добрич.

ГЕРБ и СДС представиха листата си за предстоящите европейските избори в Добрич



Тя, заедно със зам.-председателя на партията и ръководител на предизборния щаб Цветан Цветанов и ръководителят на областното ръководство на СДС  д-р Ганчо Стоянов бяха на посещение днес в Добрич. Те представиха листата си за предстоящите евроизбори пред симпатизанти и жители на града. 


„Аз съм убеден, че с тази прекрасна листа, която имаме, с водач Мария Габриел, с Андрей Ковачев, с Андрей Новаков, Асим Адемов, Ева Майдел, Сашо Йорданов, Лиляна Павлова, Емил Радев, Ивелина Василева,  Мартин Захариев и всички колеги, които са в листата на  политическа партия ГЕРБ, заедно с нашите приятели от СДС ще се поздравим с победата на 26 май”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб Цветан Цветанов. Според него всички кандидати за евродепутати в листата на ГЕРБ и СДС са качествени хора, които са доказали, че могат да решават проблеми, които никога няма да забравят подкрепата, която получават и които неведнъж са доказвали, че изпълняват ангажиментите си след като бъдат избрани на съответните отговорни позиции. „Много е важно на 26 май да се поздравим с убедителна победа, защото тя ще продължи стабилността на страната и ще даде възможност да се подготвим много по-добре за предстоящите местни избори през есента на  2019 година”, допълни Цветанов. 


„За мен е изключително удоволствие днес да бъда в житницата на България - там където се произвежда българския хляб, благодаря ви, че сте трудолюбиви, че ви има, защото всичко това, което правите е важно и ценно за цяла България”, каза в Добрич кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова. Тя сподели, че днес е имала възможността да посети областта, да се срещне с приятели и симпатизанти, да разгледа предприятията и производствата в града и да попътува по пътищата ни. „Не съм много доволна, ако трябва да съм честна, знам, че постигнахме много, но трябва да работим още”, заяви Павлова. „Затова сме заедно, за да си казваме истината в очите, вярвам, че това е нашата сила, работим много, честни сме, гледаме напред и си признаваме грешките, но заедно можем да се справим, така че България да бъде достоен член на ЕС, така че българите да получават достойни доходи като достойни европейци, така че младите хора да остават да живеят и работят в България, можем да го постигнем”, допълни тя. 

По нейните думи за периода от 2007 до 2019 година, благодарение на Европа и европейската солидарност, в сектора на земеделието са предоставени субсидии в размер на над милиард и половина лева в подкрепа на развитието на земеделието в региона. „Без тази подкрепа нямаше да можем да развием това земеделие и ето сега ние представителите на България в ЕП имаме една много важна задача и вярвам, че с вашата подкрепа ще успеем да устоим”, заяви Лиляна Павлова. Според нея най-важното в този сектор от българската икономика е  да продължи да се инвестира така, че българското земеделие да се реализира, да бъде модерно и технологично, за да може българските стоки и продукти да са конкурентни и да се продават на свободния европейски пазар. Втората много важна задача според Павлова е свързана с развитието, инфраструктурата и благоустрояването на населените места. „С усилията на екипа, на всички нас,  ще работим България да затвърди и да получи увеличение на средствата, за да инвестираме повече във всяко едно населено място, за да го благоустроим, да направим улици детски градини, училища и площади, за да може всеки един от вас да почувства европейската солидарност. Това е важно и можем да го постигнем, защото там където има добра инфраструктура, там където има пътища - там има и бизнес”, каза в заключение тя. 


„Вслушайте се в това, което казват абитуриентите, те броят до 12 и това е числото, което ще бъде успешно и ще бъде печелившо на 26 май и аз съм  убеден, че това ще бъде 12-ата поредна победа на ГЕРБ”, заяви Цветан Цветанов. 


Професионален фолклорен ансамбъл „Добруджа“ с главен художествен ръководител Стоян Господинов поздрави всички присъстващи с хубави български песни и танци. 


Изборите за членове на Европейския парламент от България ще се проведат на 26 май 2019 година. Листата на ГЕРБ е под номер 12. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!