Жена от село Победа спечели нов автомобил от играта 6/49 на Българския спортен тотализатор

Българският спортен тотализатор връчи днес в центъра на Добрич чисто нов луксозен автомобил Форд Мондео от 20-ия тираж на играта „Тото 2 – 6 от 49“ на Марияна Димитрова от с. Победа.

Жена от село Победа спечели нов автомобил от играта 6/49 на Българския спортен тотализатор

Късметлийката, която спечели нова кола от празника, който организира Спорт тото в центъра на Добрич днес, е на 63 години от село Победа. В момента е безработна, наскоро се е завърнала от Италия. Играе от много години в игрите на тотализатора. Късметлйските числа на Марияна са рождените дати на синовете и внуците й, но понякога ги сменя.


Печелившият си фиш жената е пуснала в тото пункта в село Победа. След тиража нейна добра приятелка я попитала дали го е проверила, тъй като в селото се е паднал луксозен автомобил. Тя направила справка в интернет, а за да е сигурна, помолила и синът си, който живее в Германия, също да потвърди, че печели.

Марияна няма шофьорска книжка, но се радва, че сега мъжът й ще може да я вози в чисто новата им кола. „Пожелавам на всички участници в игрите на Спорт тото да имат късмет и някой ден да са на моето място“, каза Марияна. Ключовете от елегантния автомобил връчи лично регионален директор на Български спортен тотализатор Петя Иванова.