ЦСКА си тръгна с трите точки от Каварна

Калиакра допусна трета загуба от началото на сезона, ЦСКА пък е с пълен актив от 9 точки. Червените удържаха победата в Каварна с 9 човека.

ЦСКА си тръгна с трите точки от Каварна

Калиакра загуби първото си домакинство за сезона. В Каварна в мач от третия кръг на А група ЦСКА се наложи над домакините с 2:1.


 

През първата част Торор Янчев и Грегъри Нелсън се разписаха за армейците и още след половин час игра ЦСКА достигна до аванс от два гола. В 36 мин. Адемар получи червен картон и остави червените с 10 човека.

 

В 65 мин. Калиакра върна един гол, а с това и интригата в мача. При корнер за домакините Детелин Димитров бе най-съобразителен в наказателното поле на ЦСКА. 

 

За армейците стана още по-трудно в последните 5 минути. Спас Делев получи втори жълт картон и ЦСКА трябваше да доиграе срещата с двама футболисти по-малко.

 

Калиакра обаче не успя да се възползва от численото си предимство и да превземе вратата на Мболи в заключителните минути.

 

Загубата е трета за Калиакра от старта на сезона. На обратния полюс е настроението при армейците, които са с пълен точков актив от първите три кръга в А група.