Домашни торти с натурални продукти предлага кафе “Каприз” в Добрич

Човек трудно би устоил на вкусно парче торта и чаша кафе, а още по-трудно би се противопоставял, ако сладките изкушения са натурални, а топлата напитка - ароматна.

Домашни торти с натурални продукти предлага кафе “Каприз” в Добрич




Кафе “Каприз” в Добрич предлага богат асортимент от изцяло домашни торти с натурални продукти. Заведението зарежда различен вид сладки изкушения, за да може да предостави на своите клиенти богат избор. 



Посетителите могат да опитат вкусни торти като Шоколадов портокал, Плодово маскарпоне, Червено кадифе, Шоколадова ягода, Крем маскарпоне и праскови, Тирамису.



Вкусните изкушения се зареждат от “Сладка къща ванилия” в град Варна. Продуктите без съмнение са натурални, без подобрители и готова смес. 



Всеки, който желае, може да поръча цяла сладка и натурална торта за поводи и събития. А защо не и без повод - просто да си я хапне у дома с приятели. Заявки за поръчки се правят четири дни по-рано в кафе “Каприз”, което се намира  на ул. "Васил Левски" №4.



Припомняме, че уютното заведение предлага няколко вида клуб сандвичи, пица и четири вида бургери - с телешко кюфте, с пилешко месо, с яйце и картофено кюфте за тези, които не консумират месо. Към всеки един от бургерите може да се сложи добавка, например още едно кюфте или яйце. Клиентите имат възможността сами да изберат продуктите за своя бургер, според личните им предпочитания и всичко това на достъпни цени.


Кафе „Каприз“ задоволява претенциите на всеки един посетител. Идеално място за цялото семейство – капучино за мама, торта за децата и бургер за татко.


Животът е един - пийте хубаво кафе, яжте вкусна храна и винаги бъдете в приятна за вас компания!