И за Шабла е ясна датата за провеждане на кастинга на „Добруджа търси таланти“

На 27 март в Народно читалище "Зора" в Шабла ще се проведе кастинг на „Добруджа търси таланти“, съобщи за Добрич Онлайн председателят на НЧ „Добрич - 2017“ Николай Нейчев.

И за Шабла е ясна датата за провеждане на кастинга на „Добруджа търси таланти“

Припомняме, че Народно читалище „Добрич - 2017“ започва реализацията на първия си голям проект за 2019 година - „Добруджа търси таланти“.



Шоуто ще се проведе във всички общини на област Добрич. То е под патронажа на областния управител Красимир Кирилов. ТУК може да видите останалите дати за кастинг в конкурса за Добрич, Каварна, Ген. Тошево, Тервел и Балчик.

Няма възрастови ограничения за участие в конкурса. Изпълнителите имат пълна творческа свобода и е допустимо изпълнение във всички жанрове, изкуства и пърформанси. Времетраенето на изпълнението е до 5 минути.

Журито е с председател адвокат Милен Кадикянов и членове Виржиния Георгиева - главен експерт "Протокол и връзки с обществеността" при Областна администрация, и Милан Илиев – собственик на звукозаписно студио „19“. 

На място всеки попълва декларация за участие. 

Всеки изпълнител сам си осигурява акомпанимента и всички необходими пособия. Желателно е представител на груповите изпълнения да се свърже с организаторите на тел. 0898 583475 до 22 февруари, за да уточнят какво е необходимо за тяхното сценично изпълнение.

Победителите ще участват в заключителния тур заедно с победителите от другите общини в областта. Наградният фонд включва безплатен запис на песен в студио и много други изненади.