Две събития организират Мая Бърдарова и Ваня Вълкова в подкрепа на Христо, който се нуждае от трансплантация на бъбрек

Две благотворителни събития ще се проведат в Добрич на 21 февруари в подкрепа на Христо Кунчев, на който са необходими 40 000 долара за трансплантация на бъбрек в Турция.

Две събития организират Мая Бърдарова и Ваня Вълкова в подкрепа на Христо, който се нуждае от трансплантация на бъбрек

Организатори са народната певица Ваня Вълкова и ръководителят на клуб за народни танци „Жътвари“. Това съобщи за Добрич Онлайн Мая Бърдарова.


На 21 февруари, четвъртък, от 19 часа в концертна зала “Добрич” ще се проведе концерт с участието на Славка Калчева, Ваня Вълкова и орк. Лира, които идват безвъзмездно в подкрепа на Христо. Попълнихме молба и от Община град Добрич съдействаха за предоставянето на залата, сподели Мая Бърдарова.

Поканата е с цена пет лева, като цялата сума ще бъде заделена за Христо Кунчев.

Билети за концерта могат да бъдат закупени във физкултурния салон на Международния колеж, залата на танцов клуб „Жътвари“, от понеделник до петък от 18 до 20 часа. 

За тези, които работят до по-късно и няма да успеят да отидат на концерта, е организирано събитие в ресторант “Резиденция”.

Подготвили сме две мероприятия за един ден, за да се съберат повече средства и да дойдат повече хора, каза ръководителят на клуб “Жътвари”.

Отново на 21 февруари, четвъртък, в 20 часа в ресторант “Резиденция” ще свири група “Фантазия”, които също идват безвъзмездно. Освен това танцьори от клуб “Жътвари” ще  танцуват, за да е по-богата програмата.

Кувертът е на цена 30 лева, като 10 лева от сумата ще бъдат заделени за Христо Кунчев. Желаещите да направят резервация, трябва да се свържат с ресторант “Резиденция”. 

Местата, на които са поставени кутии за събиране на средства в подкрепа на 53-годишния мъж, който се нуждае от спешна трансплантация поради автоимунно заболяване, което е увредило бъбреците му, може да видите (ТУК)

Дарения могат да бъдат направени и на посочената банкова сметка:

Банка УниKредит

IBAN BG48UNCR70002523468756

Христо Атанасов Кунчев