Велико Димитров от Добрич участва с китара и аранжимент в нова песен на млада изпълнителка

Песента се казва “You Got Me So Wrong”, в превод “Ти ме обърка толкова погрешно”, а изпълнителят е Весела Думанова.

Велико Димитров от Добрич участва с китара и аранжимент в нова песен на млада изпълнителка

Талантливата Весела е родом от град Троян, но в момента учи в Национална музикална академия и се занимава професионално с пеене.




Музиката и текстът са написани от английската компания „DM music productions“, в чиито екип е и Велико Димитров.

Концепцията на „DM Music Productions“ е основана от Донна-Мария, родом от София, през 2017 г. Тя решава да създаде място, където музиката може да бъде композирана и предоставена по целия свят.


През 2018 година основателката на компанията за първи път представя „DM Music productions“ на българската публика в конкурса „Път на славата“. В него тя подарява три авторски песни на млади изпълнители в България, разказа за Добрич Онлайн Велико Димитров. Една от тях е Весела Думанова, която по този начин издава своята дебютна песен “You Got Me So Wrong”.

Това е новата песен, която издадохме. Композирана и продуцирана е от нашия екип в „DM music productions“ и изпълнена от българската изпълнителка, сподели Велико.

Весела Думанова е записала вокалите в София, а музиката е подготвена в Англия. Нещата се получиха малко от разстояние, но резултатът е много добър, категоричен бе китаристът от Добрич.


В песента “You Got Me So Wrong” Велико Димитров участва с китара и аранжимент, Донна-Мария е композитор на вокалите и текста, Крис Брайт от Англия свири на бас китара.

Записът е направен в професионални условия. Песента е реализирана с помощта на един продуцент.

Компанията работи и по други проекти, единият е свързан с английска певица в Лондон, а в България също ще има нови разработки.

Припомняме, че Велико е от Добрич, на 23 години, свири на китара и пее от 8-годишна възраст, възпитаник е на ЧПГТП "Райко Цончев" в родния си град. Завършил е висшето си образование с отличен в The Academy Of Contemporary Music в Гилдфорд - Англия със специалност "Електрическа китара".