„Добруджа 07” започва срещу „Пирин” /Р/ атаката на купа „България”

Добричлии закриват годината с мач във Варна срещу „Черно море“

„Добруджа 07” започва срещу „Пирин” /Р/ атаката на купа „България”

След като волейболистите на „Добруджа 07“ без особени усилия преодоляха с 3:0 гейма у дома „Миньор“ /Перник/ в IV кръг на турнира за Купата на България, стана известен първият съперник на добричлии във финалната фаза на надпреварата. Заключителният турнир започва на 11 януари идната година в Пазарджик с участието на 8 отбора. Добруджанци излизат за откриващ мач на състезанието в зала „Васил Левски” срещу „Пирин” /Разлог/.



Тегленият в БФВ жребий отреди в останалите двойки да спорят: ЦСКА - „Нефтохимик”, „Хебър” - „Марек” и „Монтана” - „Левски”. За 12 януари /събота/ са насрочени полуфиналните двубои. Победителят от първия мач среща победителят от втория мач, а другата полуфинална двойка е между победителите от срещи 3 и 4. Финалът е в неделя /13 януари/, когато ще стане ясно името на новият носител на трофея.

Преди тези битки на добричките волейболисти им предстои да изиграят последен официален мач за 2018 г. Тимът на „Добруджа 07” закрива утре /21 декември/ сезона във Варна срещу „Черно море”. Избраниците на ст. треньора Пламен Христов ще търсят положително развитие край морето, за да запазат доброто си настроение през празничните дни. Двубоят от XI кръг на Суперлигата ще се състои в зала „Христо Борисов” и започва в 17,00 ч.