Добрич Онлайн изпревари Фейсбук, Ютюб и порнофилмите

Глобалната мрежа, която само преди дни чукна 20 години, предлага множество добри възможности за забавление. Кое от тях ви е любимото, решихме да научим от поредната ни анкета.

Добрич Онлайн изпревари Фейсбук, Ютюб и порнофилмите

Най-много отговори на въпроса "Кое е любимото ви занимание в Интернет?" за наша радост събра "Да чета Добрич Онлайн". Той е посочен от цели 27% от анкетираните. Благодарим Ви за признанието!


 

"Да гледам профили на познати във Фейсбук" събира 21% и заема второто място. Снимки, статуси и информация за приятели, познати, роднини, бивши, колеги или съученици, които виждаме всеки ден, не сме срещали от години или бегло познаваме - Фейсбук е неизчерпаем извор на забавление за хора с достатъчно свободно време, любопитство и компютър. 

 

"Да слушам музика в ютюба и вибокса" се нарежда на почетното трето място с 18%. Вярно, няма я вече романтиката на презаписването на касети и търсенето на дискове по музикалните магазини, но благодарение на ютюба и вибокса всяка песен, която искаме да чуем в този момент е само на клик разстояние - независимо дали става дума за Бах, Кондьо, Сепултура или Свен Вет.

 

Да гледат филми за възрастни е любимо занимание на 16% от анкетираните.

 

Да играят покер онлайн пък предпочитат 14% от отговорилите.

 

За първи път влизам в глобалната мрежа сега, твърдят 4% от отговорилите. За всяко нещо си има първи път и сте попаднали на точното място - Добрич Онлайн. Надяваме се да преминете скоро към първата група, за която нашия сайт е любимото място в нета.

 

Сериозни дискусии между нашите читатели предизвика вчерашната новина, че по данни на статистиката средната заплата в Добричко е 538 лв. За това, в следващата анкета ви питаме: "Каква е вашата месечна работна заплата?: Минималната – 240 лв, 240 – 300 лв, 300 – 400 лв, 400 – 600 лв, 600 – 1000 лв или над 1 000 лв.