Хора от цяла България помагат за благотворителния базар на Дани от Добрич

Хора от различни градове на България изпращат артикули като дарение, за да бъдат продадени на благотворителния базар на Дани от Добрич, сподели Пламена Йорданова, която е негова братовчедка.

Хора от цяла България помагат за благотворителния базар на Дани от Добрич

Базарът е разположен на площад „Свобода“ в Добрич. Всеки, който иска да помогне на Дани, може да го направи до 22 декември, като закупи стока от благотворителния базар.



Желаещите да се включат с коледна вещ в благотворителния базар могат да се свържат с по-големия брат на Дани Красимир Веселинов Ганчев на телефон 089 9173933 или направо да я занесат на базара.


На 18 декември от 19 часа в Младежки център – Добрич е организиран благотворителен концерт за Дани, каза Пламена Йорданова. В програмата ще се включат представителен танцов ансамбъл “Добротица“, хип-хоп формацията “NNS Crew”, арт център “Палитра“, студио за поп-рок певци "Сарандев" и клуб “Театър“ от ЕГ “Гео Милев“. Цената на билета е пет лева.

Дани е роден в 31-ва гестационна седмица с тегло 1 080 грама. Поставена му е диагноза Детска церебрална парализа. Момченцето не може да върви, не може да стои дори седнало. Необходими са му ежедневни рехабилитационни процедури, които са скъпи. Във фейсбук е създадена група Помощ на Дани от Добрич, чиято цел е да се съберат достатъчно парички поне за година напред за рехабилитация в Турция, където дават голям шанс състоянието на детето да се подобри.

На Дани може да помогнете и чрез:

*Дарителска сметка в ДСК Банк, град Добрич 

IBAN: BG35STSA93000025681956

BIC:STSABGSF

Титуляр: Йордан Веселинов Ганчев,

*PayPal slavi.gancheva@gmail.com,

*Help Karma: https://helpkarma.com/campaign/pomosht-za-dani-ot-dobrich-238