Юлия Радева ще представи свои стихове в Художествената галерия в Балчик

Стихове, пълни със страст, живот и агония, хващащи те за гърлото като тревата, която ни вплита и спъва, ще представи Юлия Радева в Художествената галерия в Балчик.

Юлия Радева ще представи свои стихове в Художествената галерия в Балчик

Вечерта с нейното творчество ще се състои в сряда, 5 септември, от 18 часа.

Юлия Радева е родена в София. Завършва Висш икономически университет. Средата, в която живее, е наситена с много литература, театър, години, в които среща прекрасни поети, запалващи съзнанието й. Нейното творчество прави първи стъпки в самодейността, публикациите й намират място първо във вестници, после списания, форуми и открити сцени, всичко свързано със самодейни колективи.

От пет години нейната огромна публика е във Фейсбук - портала към онези, които оценяват качествата и на пишеща. Признанието за таланта и се изявява от момента, в който електронната медия Асоциална поезия й обръща внимание и започва да помества нейни стихове.

В основата на творчеството й е фактът, че всичко писано е преживяно, усетено, истинско - може би това е разковничето, което я прави желана и обичана. Тя е скромна и в живота, и в желанията си. За нея да бъдеш и останеш човек в отношенията е най-главното.