Конкурси за началници на 5 отделения обяви болницата в Балчик

Общинската Многопрофилна болница за активно лечение в Белия град е обявила конкурс за началници на пет отделения - акушеро – гинекологично, детско, неврологично, вътрешно и хирургично, съобщи радио "Варна".

Конкурси за началници на 5 отделения обяви болницата в Балчик

Конкурсът ще се проведе на 25 септември, а документи за участие се приемат до 17 септември всеки делничен ден от 8 до 15 часа в администрацията на здравното заведение. Освен удостоверения за образование, опит и членство в Български лекарски съюз, кандидатите ще представят проект на тема „Предизвикателства за управление на болничното отделение при актуалната нормативна уредба на Министерство на здравеопазването и Националната здравноосигурителна каса за тригодишен период, с цел осигуряване на ефективен контрол на разходите и мерки за повишаване качеството на лечебната дейност“.

Администрацията в Балчик също обявява конкурси за назначаване на държавни служители – главен архитект, старши юрисконсулт, главен експерт „Евроинтеграция, международно сътрудничество”, счетоводител, главен инспектор ревизор по приходи. Конкурсите ще се проведат по документи, решаване на тест и интервю с допуснатите кандидати. Крайният срок за кандидатстване е 13 септември.

Ще се проведе и конкурс за управител на Центъра за настаняване от семеен тип в Балчик, със срок за участие 1 октомври. Повече подробности са поместени на общинския сайт balchik.bg.