Киномани, ликувайте: The Expendables 2 ще се снима в България

Добра новина за всички родни киномани долетя от Холивуд. Преди часове бе обявено, че продължението на убийствения екшън хит - The Expendables, който преди около година събра най-големите имена в жанра, най-вероятно ще бъде заснето в България, в "Ню Бояна".

Киномани, ликувайте: The Expendables 2 ще се снима в България

Все още обаче се чака потвърждение кои точно имена ще видим в София, но при всички положения, говорим за звезди от ранга на Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Жан-Клод Ван Дам и дори Джон Траволтa, който се спряга за отрицателния персонаж в сикуела.

Режисьор на филма ще е Саймън Уест, който помним от работата му над "Лара Крофт" (Lara Croft) с Анджелина Джоли, като той ще има за задача да замени в това амплоа Сталоун, предпочел този път да се съсредоточи върху актьорските си изяви.

По последна информация именно Слай е в основата на решението The Expendables 2 да се снима в София,пише avtora.com. Както е известно, през 2008 г. той дойде лично у нас и се увери в предлаганите условия, които още тогава определи като "отлични", а сега сам води преговорите с шефа на киноцентъра Дейвид Варод.