Каварна - подвластна на тежката музика от утре до неделя

В рамките на следващите три дни в Каварна ще забият някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена.

Каварна - подвластна на тежката музика от утре до неделя

Традиционния фестивал на тежката музика Каварна Рок Фест ще се проведе за шеста поредна година от утре до неделя.


 

Ета и кои групи и кога ще чуе и види публиката в Каварна:

 

Петък, 15 юли

18:00 - Dreamshade
19:00 - Katatonia
20:30 - Sonata Arctica
22:30 - Paradise Lost

Събота, 16 юли

18:00 - Sylosis
19:00 - Tiamat
20:30 - Moonspell
22:15 - Opeth

Неделя, 17 юли
18:00 - Suicidal Angels
19:30 - Lake Of Tears
21:15 - Arch Enemy

 

Билетите за Каварна Рок Фест 2011 все още са в продажба на цена от 40 лв. за еднодневен билет и 90 лв. за тридневен. На място билетите ще са струват: 50 лв. за еднодневен и 100 лв. за тридневен билет.

 Поставянето на гривни срещу тридневни билети ще започне ден преди фестивала - от днес. Срещу тридневните билети за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, феновете ще получават специални гривни, които ще важат по време на целия фестивал. Поставянето на гривни ще започне от 10:00 ч. днес. Влизането на стадион Калиакра ще става само срещу представяне на гривна.

Подмянатa на билети срещу гривни ще става на предназначено за целта място пред централния вход на стадион Калиакра. За да се избегнат опашки и прекалено дълго чакане, Loud Concerts и Община Каварна съветват феновете да заменят тридневните си билети на 14-ти юли или рано през деня на 15-ти.

Притежателите на еднодневните билети трябва да представят единствено билетите си на входа на стадиона.

Деца до 7 годишна възраст ще могат да гледат концертите безплатно (с платен билет на родител / настойник). Над 7 години, децата ще влизат с билет и придружител. Всички лица до 18 години, трябва да носят и попълнена от родител декларация за малолетни и непълнолетни лица. Декларацията няма нужда да бъде нотариално заверена и може да се свали от сайта на фестивала.