Преслава пее благотворително в родния Добрич

Поп-фолк дивата Преслава е поредната звезда, която се включва в благотворителната кампания „Да протегнем на Алекс ръка!”.

Преслава пее благотворително в родния Добрич

Изпълнителката на музикална компания „Пайнер” ще пее за 4-годишното момиченце и така ще допринесе за набирането на средствата за лечението му в Израел.

 

Концертът със специалното участие на Преслава, която е родом от Добрич и е завършила СОУ „Свети Климент Охридски”, ще е на 30 юли от 20.30 часа в Летен театър.

 

На сцената ще се представят и талантливи деца от добрички певчески и танцови школи. Концертът ще се осъществи с любезното съдействие на „Пайнер”, община град Добрич, Висше училище Международен колеж, ВиК, книжарница „Марина”, читалище „Йордан Йовков”, магазин „Евромаркет” и изключителната подкрепа на медиите в Добрич.


Покани за благотворителния концерт „Да протегнем на Алекс ръка!” могат да бъдат закупени от касите на ВиК – срещу фронт-офиса на НАП, в сградата на ЦКБ, на Кооперативния пазар и до магазин „Бои и лакова”, в читалище „Йордан Йовков”, в магазин „Евромаркет” /в сградата на бившия „Млад техник”/ и в редакцията на в. „Нова добруджанска трибуна”. Цената на поканата е 10 лева.


За лечението в Израел на Александра Маркова вече са набрани почти 33 000 лева. В момента родителите на детето се подготвят за първия курс на лечение.

 

Банковата сметка на Алекс е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.