Феновете на Калиакра обещаха подкрепа

Привържениците на Калиакра обещаха да създават необходимата атмосфера във всеки мач, за да мотивират своите любимци и да им помогнат да побеждават. Около 50 от най-верните фенове присъстваха на организираната среща с отбора, която се състоя днес в конферентната зала на стадиона.

Иван Райчев, Светослав Петров и Венци Василев
Тимът бе представян от президента Венци Василев, административния директор Красимир Тодоров, треньора Филип Филипов, капитана Иван Райчев, треньора на вратарите Добрин Добрев и футболистите Светльо Петров и Данчо Господинов. Те изслушаха препоръките и забележките на феновете и отговориха на техните въпроси. Наставникът на каварненци обясни, че десетото място в класирането е съвсем реално за неговия тим и никой не бива да очаква чудеса от футболистите.

На срещата присъстваха също председателят на фенклуба Васил Харизанов и дясната му ръка Румяна Щерева. Привържениците се обединиха около мнението, че всеки може да вика за даден отбор само когато побеждава. Те обещаха да създадат необходимата организация и да демонстрират своята подкрепа още в следващия мач срещу Академик. Освен това заявиха, че ще бъдат с отбора както в хубавите, така и в лошите моменти.