Отчитат изпълнението на Програмата за управление на Община Добричка през 2017 година

С изпълнение на Програмата за управление на община Добричка за мандата 2015-2019 г. за 2017 година ще се запознаят общинските съветници на предстоящото заседание на ОбС. То ще се проведе на 22 февруари от 10 часа в залата на Общината.

Отчитат изпълнението на Програмата за управление на Община Добричка през 2017 година

Отчетът за изпълнението ще бъде внесен от кмета инж. Тошко Петков. Той ще представи на вниманието на съветниците и отчет за изпълнение на Програмата за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост за 2017 г.



На заседанието ще бъдат определени земите от общинския поземлен фонд в и извън границите на населените места, имоти с начини на трайно ползване – лозя и трайни насаждения (орехи), всички частна общинска собственост, които ще се отдават под наем през 2018 година. Кметът инж. Тошко Петков ще представи Стратегически план за периода 2018г.-2020 г. и Годишен план за 2018 г. за дейността на звено „Вътрешен одит“ в Община Добричка. Съветниците ще се запознаят с получени командировъчни средства от кмета на Общината през второто полугодие на м. г., ще вземат решение за заплащане на годишен членски внос за 2018 г. на Националната асоциация на председателите на Общинските съвети в Република България. ОбС трябва да реши дали да отпусне средства за транспорт на ансамбъл „Здравец“ при  НЧ „Напредък–1942 г.“, който има покана за участие във фолклорна проява в Македония. Председателят на ОбС Донко Марев ще внесе предложение за промени в състава и ръководството на ПК по финанси и бюджет, икономическа и инвестиционна политика, евроинтеграция и международно сътрудничество и ПК по общинска собственост, устройство на територията и строителството.