Обучават 40 младежи безплатно в сферата на туризма по проект

Предстои да бъдат избрани 40 младежи от региона, които ще могат да посещават безплатно професионално обучение по желана от тях специалност в областта на туризма (готвач, сервитьор, хотелски администратор и др.), както и езиков курс по румънски език, съобщиха от ОИЦ.

Обучават 40 младежи безплатно в сферата на туризма по проект

Това ще стане по проект “Подобряване на условията за младежка заетост в туризма” финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V – A Румъния-България, водещ бенефициент - Община Каварна.



Регистрацията за включване в предстоящите проектни дейности е изключително лесна - чрез попълване на кратък формуляр в края на информационния ден.

На 21 февруари 2018г. от 10:00 часа, в конферентна зала в хотел „Изида” – гр. Добрич ще се проведе информационен ден, в рамките на който ще бъде представена информация за проекта, както и възможностите за включване на заинтересовани младежи в предстоящите дейности. Информационният ден е отворен за всички желаещи.  За да участват в дейностите по проекта, лицата трябва да отговарят на следните условия - да са на възраст от 16 до 29 г. и да живеят на територията на област Добрич. С предимство ще се ползват лица, които не работят или учат към момента на регистрация в проекта. 

За повече информация:

Владислав Георгиев - vladislav@primebg.com /0887 905 205