Димитър Бербатов започна подготовка с Юнайтед

Ваканцията на английския шампион Манчестър Юнайтед приключи. Практически всички футболисти се събраха днес на базата в Карингтън. В това число и българската звезда Димитър Бербатов.

Димитър Бербатов започна подготовка с Юнайтед
Единствено отсъства Антонио Валенсия. Крилото е с националния отбор на Еквадор и участва на Копа Америка. "Червените дяволи" ще се подготвят една седмица в Манчестър. След това е ред на турнето в САЩ.

Там предстоят мачове с Ню Инглънд Революшън, Сиатъл Саундърс, Чикаго Файър и сборен отбор на МЛС. Освен това на американска земя Юнайтед ще се изправи срещу Барселона, от когото загубиха финала на Шампионската лига през тази година.

Мениджърът сър Алекс Фъргюсън се надява до края на месеца отборът да е влязъл във форма. След завръщането от САЩ предстои и бенефисът на Пол Скоулс. На 5 август Юнайтед ще играе с водения от легендата на клуба Ерик Кантона - Ню Йорк Космос.

Ден по-късно се бележи и краят на предсезонната подготовка, информира сайтът на шампионите. А на 7-и стартира новият сезон в Англия с мач за Къмюнити Шийл между вечните съперници от Манчестър - Сити и Юнайтед.