Засилено полицейско присъствие ще осигури безопасността на Джулая

Тази вечер във връзка с празника “July Morning” са организирани различни мероприятия по Черноморието, намиращо се на територията на ОД МВР Добрич, съобщиха за Добрич Онлайн от местната полиция.

Засилено полицейско присъствие ще осигури безопасността на Джулая

На Камен бряг за поредна година ще се проведе традиционния празник, като увеселителната част ще започне в 04.00 часа. Осигурено е засилено полицейско присъствие за охрана на мероприятието, а по главния път от 15.00 часа днес ще има автопатрули за осигуряване безпрепятственото придвижване на участниците и гостите. При необходимост са предвидени да бъдат включени и  допълнителни сили.
    


В КК Албена празника ще се проведе на плажа, като от 21.00 часа е предвидено започването на мероприятията. Осигурено е засилено полицейско присъствие от служители на ОД МВР Добрич, като е предвиден автопатрул за осигуряване движението на МПС. Осигурени са дежурни екипи от спасители, служители на “Пожарна безопасност и защита на населението” и медицински специалисти.
    

На къмпинг “Добруджа” в град Шабла ще се проведе “Празника на слънцето”, като от 20.00 часа са предвидени изпълнения на местни самодейни състави. На мероприятието е осигурено засилено полицейско присъствие и автопатрул по главния път от 13.00 часа днес, ни информираха от МВР - Добрич.