JEREMY? приключват турнето си с концерт в Лондон

Българската банда навлиза в заключителната фаза - следват Глазгоу и Брайтън

JEREMY? приключват турнето си с концерт в Лондон

Българската група JEREMY? е в кулминацията на европейското си турне. Пред бандата е последната седмица от едномесечната обиколка, като последните три концерта са от особено значение.


На 22 ноември, сряда, музикантите ще посетят за първи път шотландската столица Глазгоу, където ще свирят заедно с местните St. Providence в клуб „Ivory Blacks”.

На 23 ноември, в четвъртък, JEREMY? се завръщат в Брайтън, откъдето пазят хубави спомени от участието си в програмата на фестивала за нова музика „The Grate Escape 2015”, когато за първи път родна банда представи себе си на този голям форум, и то с цели два концерта. Този път те ще станат част от клубния афиш на града с лайв в „Sticky Mike's Frog Bar”.

Там ще бъдат подкрепени от локална страна в лицето на дуото Atlas Wynd, както и от специалните гости - щатската изпълнителка Sonia Leigh и нейната банда. Тя ще се включи и в Лондон на следващия ден, както и Leontas.

Именно на 24 ноември, петък, в легендарния „The 100 Club” ще бъде финалът на серията концерти на Острова. Според предварителни заявки се очаква в клуба да присъстват представители на музикалната индустрия, които проявяват интерес към бъдеща съвместна дейност с JEREMY?.

А в средата на месец декември с концерт в клуб „Терминал 1” ще бъде представен новия видеосингъл на JEREMY?, по чиято продукция работи голяма част същия екип, осъществил записите на дебютния им албум и клиповете.

Източник: Нова ТВ