Обратен ефект: Публиката в Добрич е много луда

Една от най-известните съвременни български рок групи „Обратен ефект” заби снощи Club "The Maze" Live Lounge в Добрич. Това е третото им участие в клуба.

Обратен ефект: Публиката в Добрич е много луда

Часове след концерта на група „Обратен ефект” ви срещаме с вокала й Николай Попов (Ник).


Какви са впечатленията Ви от снощния концерт?

Безкрайно положителни, имаше доста добра посещаемост и  се получи много приятен купон. За  нас музикантите е  особено важно и самото озвучение да е добро, ние сме много доволни. Ние и преди това сме свирили в около 2 - 3 пъти в клуб мазе но мога да твърдя, че най-добре до сега се получи снощи.

Какво ще кажете за добричката публика?

Публиката е страхотна – много луда, тука имаме една компания , които са доста енергични фенове и те винаги идват на наши участия не само в Добрич, но и в околностите и можем  да разчитаме на тях, че могат да вдигнат градуса на настроението.

Харесва ли Ви нашия град?

Града вече го знаем наизуст, много е приятен и с много хубави паркове, зеленина и  е много спокоен. На нас като градски чеда от центъра на София този град ни действа много отпускащо  и спокойно.

В кой град най-много Ви харесва да правите концерти?

Не мога да кажа. Абсолютно навсякъде има готини хора, които обичат да се забавляват. Ние много ценим нашите фенове,защото в крайна сметка ако тях ги няма, няма да ни има и нас. Ние разчитаме само и единствено на тях. Не сме по никакъв начин подпомагани и толерирани от каквото и да било друго освен от нашите фенове, така че ние си ги обичаме и те ни отвръщат със същото, затова не мога да кажа, че някъде е по-добре или по-зле, защото навсякъде всъщност се получава готин купон .

Какво ще пожелаете на нашите читатели?

Аз имам  едно пожелание от може да се каже вече 20 години, което ми е като жизнено кредо и продължавам да го казвам и да го мисля. То всъщност е и кредото на нашата група  „Яжте, пийте и си носете новите дрехи,  забавлявайте се не си слагайте лоши мисли на душата. Животът ви ще бъде по-лесен”

Турнето на група „Обратен ефект” продължава във Варна, където те ще свирят с група „Уикеда”.