Ротаракт клуб "Варна - Евксиноград" кани учениците от Добрич на младежки форум във Варна

Ротаракт клуб "Варна - Евксиноград" организира младежкия форум "Следваща стъпка" - на 18-ти и 19-ти ноември във Висше училище по мениджмънт – Варна.

Ротаракт клуб "Варна - Евксиноград" кани учениците от Добрич на младежки форум във Варна

Форумът ще се проведе за четвърта поредна година. През 2016 г. в събитието участваха над 200 ученици от Варна, Шумен и Добрич. Те споделят, че са извлекли ценни съвети от 30-те лектори професионалисти.




Събитието е напълно безплатно с предварителна онлайн регистрация.

Проектът "Следваща стъпка" е насочен към учениците в 10-12 клас и цели да им помогне в избора на професионално направление, да ги запознае какви качества и способности са необходими за професиите, да постави основите на лична комуникация със специалисти в дадена област.

Събитието включва 10 панела: Кандидатстване, Право, Архитектура, Медицина, Инженерни науки, Компютърни науки, Стартъпи, Изкуства, Икономически специалности и Морски специалности. Във всеки панел участват студент и лектор професионалист, които с ентусиазъм споделят личната си история, разказват за възможностите, трудностите и успехите в кариерното си развитие. След това всеки лектор разполага с отделна зала за своята работилница, в която ще може да предостави на по-заинтригуваните младежи в неговата сфера още лични истории, казуси или интересни задачи, има възможност за лична комуникация с отделните участници.

Фейсбук страница на проекта - (ТУК)

За регистрация - (ТУК)