Меси: След Барса - само в Аржентина

Суперзвездата на Аржентина и Барселона Лионел Меси отново заяви, че не би играл в друг европейски гранд. В интервю за "Ел Паис" той сподели, че не съществува спор за най-добър футболист в историята, тъй като според него №1 е Диего Марадона.

Меси: След Барса - само в Аржентина
"По-добре да не говорим на тази тема. Ако някога напусна Барселона, ще се върна в Аржентина и там ще се пенсионирам. За мен никога не е имало спор кой е най-добрият футболист в света за всички времена. Смятам, че Диего Марадона е най-велик", каза Меси.

"В Барселона осъществих мечтата си. Заради нея напуснах страната си, приятелите, семейството. Аз и Кристиано Роналдо? Не ми харесва начина, по който се изтъква той. Аз съм по-резервиран. Всичките истории за връзките ми с различни жени са абсолютни лъжи", добави десетката на Барселона.

Звездата на световния футбол завърши с желанието си да спечели Копа Америка с аржентинския национален отбор. Турнирът започва този петък, а "гаучосите" са домакини.

"Аржентина е домакин на турнира и трябва да го спечели. Винаги сме фаворити и сме длъжни да побеждаваме във всеки мач", допълни Лео Меси.