Поразяващата гърда: Майка стреля по ченгета с кърмата си

Куриозен случай се разнася в полицейските среди в Делауеър – кърмачка нападнала ченгета със собственото си мляко – при това изстреляно директно от гърдите ѝ.

Поразяващата гърда: Майка стреля по ченгета с кърмата си
Жена се озовала в ареста, след като атакувала служители на реда с природното си оръжие - дясна гърда.

Странните и шокиращи случаи с млади майки в интернет са безбройни - пияни бебета, бебета на заден план на голи снимки на майката, пияна бременна жена бие бъдещия си съпруг на сватбата. Е, всичко това вече може да бъде забравено, защото си имаме... Стефани Поразяващата гърда.

Полицаите в Делауеър (САЩ), където се разиграл инцидентът, дори я нарекли „Здрави цици". Всъщност те отишли заради сигнал за скандал - жената се карала на публично място с мъжа, но като дошли органите на реда, се скрила и заключила в колата.

Според полицейския рапорт те я накарали да излезе, тя им съобщила, че е кърмачка, и „внезапно" решила и да го докаже, като си свалила горната част на роклята, грабнала си дясната гърда и пуснала пръскачката. Данните на полицията сочат, че успяла да опръска двама от униформените, както и техния автомобил - впечатляващо силна струя, а?