Пътят към короната: Днес избират Мис България 2011

Тази вечер ще бъде избрана новата „Мис България" за 2011 г. Една от 12-те финалистки ще спечели тазгодишния конкурс, организиран от !no frame media. Само в ефира на TV7 от 22.15 часа тази вечер ще бъде излъчена на живо церемонията по награждаването на най-красивата българка за 2011 г.

Пътят към короната: Днес избират Мис България 2011
В епизодите, които ТВ 7 излъчи досега като риалити, зрителите имаха възможност да видят как се представят участничките. Момичетата показаха своите интелектуални качества, умения и таланти, и дефилираха по бански костюми пред журито в конкурса.

Красавиците бяха подложени на изтощителни фитнес тренировки под зоркото око на балканския шампион по културизъм Ники Стоянов и получиха ценни съвети за хранене и поддържане на добра фигура от диетолога на звездите Енджи Касабие. За представянето си на финала миските преминаха уроци по дефилиране и поведение на сцена при модела Теди Велинова и Азис.

Коафьорът Жоро Петков и звездният гримьор Мис Бони дадоха съвети на момичетата как сами да подготвят своя грим и прическа за участието си на Мис Свят.

Само в ефира на TV7 от 22.15 часа тази вечер ще бъде излъчена на живо церемонията по награждаването на най-красивата българка за 2011 г. Във финалната галавечер зрителите и гостите ще се насладят на невероятно 3D шоу, което ще бъде част от хореографията на вечерта. Водеща на събитието ще бъде красивата брюнетка Нели Атанасова.