Графа включва в концерта си публиката на Добрич

Певецът ще изпее заедно със своите фенове парчето "Крадена любов".

Графа включва в концерта си публиката на Добрич



Публиката в Добрич ще има шанса да участва във впечатляващ дует с Графа, с една от най-любимите български песни - "Крадена любов". По време на концерта си в Арена Армеец по-рано тази година Графа пя заедно с 14000 човека някои от най-емблематичните парчета. И този път изпълнителят ще пее заедно със своите верни фенове, които избраха да станат част от магията на двучасовото музикално преживяване.

Изпълнителят и неговата лайв банда ще пренесат емоцията от впечатляващото шоу в следващия град от турнето. Добрич е първият от петте града във втората част на националното турне на Графа - на 19 септември в летния театър.

Графа сподели, че е силно развълнуван и с нетърпение очаква предстоящия концерт, защото за първи път ще има възможността да представи подбраната си музикална програма в самостоятелен концерт тук.

Турнето продължава своята национална обиколка през септември и октомври, за да докосне почитателите със специалните концертни аранжименти от Арена Армеец, които оставиха запомняща се следа в историята на българската музика. Непосредствено преди музикалното преживяване, посетителите ще могат да разгледат и най-новите фен колекции от мърч-щанда. Летният театър ще бъде озарен от специалното светлинно шоу.

Билетите на цени от 15 до 30 лева са достъпни на касата на Органова зала и в бензиностанция OMV (касата на Eventim) в Добрич.