Кастинг: Родни DJ-и ще пускат в Каварна с най-ярките имена на световната електронна денс музика

Kavarna Dance Festival търси своите български артисти!

Кастинг: Родни DJ-и  ще пускат в Каварна с най-ярките имена на световната електронна денс музика

Ако си DJ и искаш да пускаш на една сцена с  Timo Maas, Guy Gerber, Dinka, Chris Lake, Audiowhores, Chris Reece и останалите артисти от първия фестивал за електронна денсмузика в Каварна, можеш да се явиш на кастинг. Всяка събота до 16 юли, включително, клуб AJ (бул. Цар Освободител 164, Варна) ще бъде поле за изява на DJ-и от всякакви стилове на електронната денсмузика – както новоизгряващи, така и утвърдени имена.


 

Своеобразните „прослушвания” ще се излъчват на живо по Алфа радио, а в гласуването ще участва както публиката в клуба, така и слушателите на най-голямата парти-радиостанция в България. Всеки кандидат за KDF-диджей може да доведе в клуба свои приятели, които да го подкрепят по време на сета му. Всеки сет трябва да бъде най-малко 30 минути и най-много 60 минути (+-10 мин.).

 

Явяването на кастинга ще става след предварително записване (до петъка на седмицата преди съответната дата) на телефон 088 42 99 447. Датите на парти-кастингите са: 25 юни, 2 юли, 9 юли и 16 юли. В конкурса имат право да участват всички навършили 18 години младежи и девойки със способности в миксирането. Може да се участва по двойки (b2b), както и диджей + лайв вокал. Участието в конкурса е безплатно.

 

На финала ще бъдат отсяти 4 от най-популярните майстори на пулт, които ще получат възможност да се представят на Kavarna Dance Festival 2011 на 22 и 23 юли  т.г.

 

Както Добрич Онлайн вече ви информира, в рамките на предпоследния уикенд на месец юли - на 22 и 23 юли в Каварна ще се  проведе първото електронно денсмузикално събитие Kavarna Dance Festival. В крайморския добруджански град ще се изявят някои от най-горещите имена от световната клубна сцена -  Nicky Romero, Chris Lake, Chocolate Puma, Timo Maas и Terri B.