Sylosis се присъединяват към Каварна Рок Фест 2011

Moonspell ще свирят също през втория фестивален ден, на 16 юли.

Sylosis се присъединяват към Каварна Рок Фест 2011

Loud Concerts и Община Каварна имат удоволствието да обявят още една от групите, които ще вземат участие в шестото поредно издание на Каварна Рок Фест 2011. Британските траш/метълкор младежи Sylosis ще се открият сцената на Стадион Калиакра на 16-ти юли. Това ще бъде първото гостуване на групата в България.

Също така португалските метъл ветерани Moonspell промениха деня на участието си във фестивала поради логистични причини. Групата ще забие през втория ден от Каварна Рок Фест 2011.

 Ето и финалната програма на Каварна Рок Фест 2011:

15 юли
Paradise Lost
Sonata Arctica
Katatonia
DreamShade

16 юли
Opeth
Moonspell
Tiamat
Sylosis

17 юли
Arch Enemy
Lake Of Tears
Suicidal Angels 

Традиционният рок фестивал, КАВАРНА РОК ФЕСТ, ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна. На КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена като Paradise Lost, Sonata Arctica, Katatonia, Opeth, Tiamat, Arch Enemy, Moonspell и други.

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др. както и в Билетен Център в НДК.

Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск струва 90 лв.