Сезонът за тошевския Спортист свърши

Спортист (Генерал Тошево) прекрати участието си в Североизточната В група. Тимът не излезе на терена във втори пореден мач. Първо тошевските футболисти не се явиха за гостуването на Белица, а вчера не се проведе и домакинството им на Скрита сила. От началото на сезона Спортист събра едва 5 точки.

Сайтът ТошевоНюз призовава за публичен дебат за спорта. „Нека всички, които милеем за развитието на спорта в общината да се съберем и да излезем с предложение към Общинския съвет за развитието на спорта в общината. Очаквайте скоро датата и мястото на провеждане на дебата. Още от сега да се чувстват поканени всички треньори на спортни клубове, спортисти и всички които искат Генерал Тошево да има истински спорт. Достатъчно с експериментите, време е за промяна и тя ще започне от Вас!

Генерал Тошево заслужава да има отбор, но отбор, който достойно да носи името Спортист. И най-важното този отбор е на Генерал Тошево и в него трябва да играят момчета от общината.“, казват от ТошевоНюз в съобщение до медиите.