Добруджа гостува на Ботев

Жълто-зелените излизат за победа, за да запазят шансове за атака на първото място. Емо Илиев няма да играе, заради контузия. Тодор Тодоров изненадващо замина за чужбина и повече няма да носи жълто-зеления екип.

Добруджа гостува на Ботев

В мач от първата седмица на трета Североизточна група Добруджа гостува на Ботев (Нови пазар) утре, събота, от 17.00 часа. Отборът на Добрич е на второ място, а съперникът е пети.


Съдийска бригата от Русе ще реферира мача - главен съдия ще бъде Борис Попов, а негови помощници - Мирослав Марков и Мирела Иванова.

Подготовката за мача върви по план, в отбора има настроение, в Нови пазар се играе трудно, но се надявам да се справим и да си тръгнем с победа, сподели преди мача старши треньорът на Добруджа Радослав Вардаров.

За оставащите 5 срещи до края на сезона той няма да може да разчита халфа Тодор Тодоров. Привлеченият през зимата бивш футболист на Литекс тази седмица е информирал клуба, че има оферта от отбор в Исландия и заминава да играе там.

Утрешното гостуване ще пропусне Емил Илиев, който има контузия на глезена. Очаква се халфът да започне тренировки в понеделник.