"Обратен ефект", "Трамвай №5", Илия Луков и световна звезда на втория Фестивал на цацата

Над 200 изпълнители и голяма международна звезда ще превърнат Кранево в уникална фестивална дестинация.

"Обратен ефект", "Трамвай №5", Илия Луков и световна звезда на втория Фестивал на цацата

Вторият фестивал на цацата ще се проведе на 9, 10 и 11 юни. Организаторите обещават програмата да бъде още по-атрактивна от миналогодишната. Фестивалната зона ще предложи на посетителите музикална сцена, арена за състезания, атракции, игри и безброй изненади.

В трите дни музикалната сцена ще бъде тематична и тепърва предстои да бъдат обявени всички участници в програмата. Първата вечер ще бъде посветена на рокендрола и хумора, като за това ще се погрижат момчетата  от "Обратен ефект". В събота идва ред на диското - на сцената за първи път от много време ще се качат неповторимите "Трамвай №5". Те ще подгреят публиката за истинска звезда от световна величина, чието име организаторите все още пазят в тайна. Неделният ден ще бъде посветен на автентичния български фолклор. Програмата  е поверена на народния любимец Илия Луков, който обещава да извие най-голямото хоро за всички времена в Кранево и региона.

Разнообразната програма ще включва още автомобилен ретро парад, състезания и демонстрации, работилници, игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления и много други мероприятия.



Фестивалът на цацата е подкрепен от Община Балчик, кмета на Балчик Николай Ангелов и кмета на Кранево Румен Николов.