Обявиха още една банда за феста в Каварна

Шведските готик метъли Lake Of Tears ще са част от третия фестивален ден в Каварна.

Обявиха още една банда за феста в Каварна

Loud Concerts и Община Каварна имат удоволствието да обявят още една от групите, които ще вземат участие в шестото поредно издание на Каварна Рок Фест 2011. Става въпрос за шведските готик/дуум метъл виртуози Lake Of Tears.

Участието на групата ще бъде част от третия ден на Каварна Рок Фест 2011 – 17 юли, неделя. Daniel Brennare и компания ще се качат на сцената втори, непосредствено преди португалските си колеги Moonspell и сънародниците си и хедлайнери на вечерта, Arch Enemy.

Lake Of Tears пристигат за пръв път в България, специално за Каварна Рок Фест 2011. С добавянето им към фестивалната програма, скандинавското присъствие в Каварна става все по осезаемо.

С потвърждаването на Lake Of Tears, концертната програма за 17 юли придобива следния вид:Arch Enemy
Moonspell
Lake Of Tears
Suicidal Angels

Традиционният рок фестивал, КАВАРНА РОК ФЕСТ, ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна. На КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена като Paradise Lost, Sonata Arctica, Katatonia, Opeth, Tiamat, Arch Enemy, Moonspell и други.