Задържаха трима младежи с наркотици в Добрич

В събота, около 22 часа в гр. Добрич по ул. "цар освободител", при извършване на проверка от патрул на Първо РУ Добрич на лек автомобил "Фолксваген ", с ТХ регистрация, в лицето, стоящо в автомобила С.Е., на 21 г. от гр. Добрич е намерено политиеленово пликче със бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин с тегло 0,6гр. Задържан за 24ч. в 01 РУ Добрич. Образувано бързо производство.

Задържаха трима младежи с наркотици в Добрич

В неделя, около 23 часа в гр. Добрич на кръстовището на ул. "Отец паисий" и бул. "Добруджа" е спрян за проверка от автопатрул на Първо РУ Добрич лек автомобил "Фолксваген" с ТХ регистрация, с водач И.И., на 23 г. от с. Орлова могила. В него е намерена  бучка с бяло вещество, завито в лист от хартия с тегло от 0,4 гр. реагиращо на амфетамин и под предна дясна седялка суха тревна маса завита в топче от фолио с тегло от 0,6гр. реагираща на марихуана. След извършване на проверка с дрегер «Дръг–тест 5000», отчита положителен резултат за употреба на амфетамин. Отказва кръвна проба, задържан е за 24 часа в Първо РУ -Добрич. Образувано е бързо производство.



В неделя, около 23 часа в гр. Добрич по ул. "Оп Димитър Ковачев" е извършена проверка от патрул на Първо РУ Добрич на лек автомобил «БМВ» с ЕН регистрация, и на лицето стоящо в автомобила на задната седалка В.С., на 22 г. от гр. Добрич, в който е намерено политиеленово пликче със суха зелена тревна маса, реагираща на канабис с тегло 1,2 гр. Задържан е за 24 часа в Първо РУ -Добрич. Образувано е бързо производство.