Нов начален час на Добруджа 07 - Нефтохимик

Промяната се налага заради телевизионното излъчване на срещата.

Нов начален час на Добруджа 07 - Нефтохимик

От 19.00 часа утре, вторник, ще започне дербито на 17 кръг в мъжката волейболна Суперлига между Добруджа 07 и Нефтохимик (Бургас), а не както първоначално бе обявено от 18.30. Срещата между шампиона и носителя на купата е в зала "Добротица" в Добрич и ще бъде предавана пряко по телевизия "Диема Спорт". 15 минути преди началото на мача, в 18.45 часа, започва студиото преди дербито. В програмата на "Диема Спорт" е заложено и половинчасово студио след края на срещата в Добрич.



С 36 точки от 12 победи и 4 загуби Добруджа 07 е на трето място в мъжката волейболна Суперлига, на 4 зад лидерите ЦСКА и Монтана. С 9 победи и 6 загуби Нефтохимик пък е шести във временното класиране.

Припомняме, че по предложение на фенклуба на Добруджа 07, от ръководството на клуба е взето решение приходите от продадените билети от домакинството утре да бъдат дарени за лечението на 18-годишния Божидар от Добрич. Той има здравословен проблем - диагнозата му е хемангиоперицитом на максиларния синус, изключително рядко заболяване. Предстои му операция в София и евентуално лъчетерапия след това в Германия или Турция. Във фоайето на зала "Добротица" утре ще има поставена кутия, в която всеки, който има желание може да подкрепи каузата.