Да помогнем на Димитрина Германова от Добрич да стане партньорка на г-н Андреев в "Шоуто на Слави"

През миналата година тя бе само на крачка от сбъдването на мечтата си да представя България в „Детска Евровизия“ 2016. Класира се втора в Националната селекция, излъчвана по БНТ, не и без помощта на зрителския вот.

Да помогнем на Димитрина Германова от Добрич да стане партньорка на г-н Андреев в "Шоуто на Слави"

Сега Димитрина Германова преследва друга своя мечта - да стане партньорка на г-н Андреев в Шоуто на Слави, и отново има нужда от нашата подкрепа. Финалът на оспорваната надпревара ще бъде на 3-ти февруари (петък) и ще се излъчва на живо в ефира на bTV от 21:30 ч. В гласуването ще се включат и зрителите. Талантливата Дими от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова имаше невероятния шанс да попадне сред шестте финалистки (избрани сред общо 83 момичета от цялата страна, явили се на кастинга през октомври) и невероятната възможност да пее с големите музиканти от Ку-ку бенд. Задачите, които претендентките за нова сценична партньорка на г-н Андреев трябваше да изпълнят през изминалите седмици, бяха: „Български народни песни“, “Песни на Адел”, “Любими песни от филми”, “Песни на Лили Иванова”, “Хеви метъл”, “Песни на чужди езици” и “Песни на Ку-ку бенд”.




За предстоящия финал имат нови две задачи -„Значима българска песен“ и „Песен по избор“. Във временното класиране Димитрина е втора. Шестте момичета са със сравнително близи резултати и всяка от тях има шанса да победи. Зрителският вот ще е определящ. Да подкрепим нашата Дими в петък! Да й помогнем да сбъдне мечтата си!