Кметът на Добрич Йордан Йорданов ви пожелава весели и уютни празници!

Уважаеми съграждани,
Поздравявам Ви с Коледните и Новогодишни празници, които всяка година ни зареждат с много оптимизъм и надежда за по – добър живот, за плодородие и благополучие.

Кметът на Добрич Йордан Йорданов ви пожелава весели и уютни празници!

Много малко време ни дели от вечерта, когато християнската традиция отново ще събере нашите семейства на Бъдни вечер и ще донесе със себе си уют, радост и обич, така необходими в днешно време.



И ако днес всички ние сме обзети от празничното предчувствие, то заслугата е на всеки един от нас, който влага собствени сили и енергия, в името на различното ни бъдеще.

Прекрачвайки прага на Новата година правим равносметка за извървения път, за стореното от нас, за грешките, които са ни поучили и за това, което предстои.  

Благодаря Ви за разбирането и доверието, за разумния обществен диалог, когато търсихме решения  на проблемите, за подкрепата в името на просперитета на нашия град.    

Пред нас стоят още много задачи, но когато знаем, че поетият път е правилен, добрите резултати няма да закъснеят и ще превърнем Добрич в град с ново лице, а хората на Добрич в граждани, с предприемчив дух, съхранили своята идентичност.   

Честито Рождество Христово и Успешна 2017година!

                                                                                                                             Йордан Йорданов

                                                                                                                             Кмет на Община град Добрич