Реална дигитална разходка и тест драйв на Новия SUV Peugeot 3008 в Добрич

Пътен тест на новият Peugeot 3008 и дигитална разходка ще се провеждат в продължение на 3 дни тази седмица - на 1, 2 декември от 9 до 17 часа и на 3 декември до 13 часа в център Peugeot гр. Добрич, ул. Варненски път 3.

Реална дигитална разходка и тест драйв на Новия SUV Peugeot 3008 в Добрич



Новият Пежо 3008 разполага с голям дисплей с 4 различни визуални варианта - Минимален режим, на който се вижда само скоростта и основните параметри, следващият режим е с уеди - скоростомер и оборотомер, 3-тият режим е навигация която е изключително подробна и последният е личен режим с настройките на шофьора.


Притежава стъклен отваряем покрив, благодарение на който пътниците отзад ще се чувстват много удобно, виждайки заобикалящата ги гледка и природа. 


Новият модел на Пежо ще ви впечатли с автоматична кутия и 165 конски сили, с подробна навигационна карта и автоматични чистачки. Ръчната спирачка е автоматична и при спиране на колата се активира, разполага със спортен режим и функция за спускане по наклон. Компактният волан е с вградени бутони и електронна система за контрол на автоматичната трансмисия. Новият Пежо 3008 е съчетание от нови технологии, здравина и елегантност, същевременно е щадящ околоната среда и изключително икономичен.


Тест драйвът протича с изключителен интерес, вече има и продадени автомобили от този модел.


Реалната дигитална разходка, която ви предлага Пежо, също е огромен интерес за хората. Тя представлява 5 клипчета в дигитални очила, през които можете да разгледате интериора и екстериора на този уникален автомобил.