Ради Вардаров: Излизаме единствено и само за победа

Дебютът на новия наставник на Добруджа ще бъде срещу Локомотив (Русе) в събота.

Ради Вардаров: Излизаме единствено и само за победа

В мач от 17 кръг на трета Североизточна група Добруджа приема Локомотив (Русе) в събота, 26 ноември, от 14.00 часа на стадион "Дружба" в Добрич. Входът за зрителите е свободен.



Мачът е повторен дебют на Радослав Вардров начело на отбора. През сезон 2012/2013 под негово ръководство жълто-зелените спечелиха първото място във В група и се завърнаха в професионалния футбол. След успешни сезони в школата, от седмица той отново е старши треньор на мъжкия състав на Добруджа.

В събота излизаме единствено и само за победа, това е ясно на всички в отбора, категоричен е наставникът. Срещу Локомотив (Русе) футболистите трябва да покажат пълните си възможности и класата, която е необходима, за да са в отбор като Добруджа, смята Ради Вардаров. Той изрази задоволство от видяното в тренировките под негово ръководство през изминалите 8 дни. Всички много се стараят и имат голямо желание, похвали играчите си той.

Единствено Емил Илиев със сигурност пропуска мача заради контузия. Всички останали футболисти на Добруджа, които имаха здравословни проблеми, вече тренират и се очаква да бъдат готови за игра.

Във временното класиране Добруджа е на трето място с 28 точки. Отборът на Добрич е с мач по-малко от Черноморец (Балчик) и Калиакра, които имат съответно 36 и 29 точки. В този кръг тези два отбора почиват и пред Добруджа се открива добра възможност да измести каварненци и да се доближи до лидера. Локомотив (Русе) пък е на седмо място с 16 точки.