Нов нападател в групата на Добруджа за дербито със Спартак (Варна)

Георги Станчев - Гонзо и Симеон Симеонов пропускат мача в сряда, Даниел Димитров може да дебютира за жълто-зелените.

Нов нападател в групата на Добруджа за дербито със Спартак (Варна)

В мач от 13 кръг на трета Североизточна група Добруджа приема Спартак (Варна). Срещата между двата най-именити отбора в групата е на 26 октомври, сряда, от 15.00 часа на стадион "Дружба" в Добрич. Входът за зрители е свободен.



Готвим се за сериозен мач и за истинско дерби, каквото винаги се получава срещу този съперник, надявам се да излезем краен победител от срещата, коментира старши треньорът на Добруджа Стефан Славов.

Той няма да може да разчита на двама контузени футболисти. Травмата на нападателя Георги Станчев - Гонзо се е обадило отново по време на тренировка и той отпада от състава за предстоящия мач. Опитният халф Симеон Симеонов вече тренира без топка, но ще пропусне двете срещи на Добруджа тази седмица. Очаква се от началото на следващата той да започне да се готви наравно със своите съотборници.

В групата на Добруджа за дербито в сряда ще има едно ново попълнение. От седмица с отбора тренира нападателят Даниел Димитров. Той идва от напусналия първенството Интер (Добрич).

След срещите от 12 кръг 3 отбора от областта вече са само в рамките на 3 точки на първите места. Лидер е Черноморец (Балчик) с 23 точки, следват Добруджа с 21 и Калиакра с 20. Спартак (Варна) пък е осми с 10 точки.