Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев в Област Добрич

Посещение на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ в Област Добрич

Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев в Област Добрич

ЦАЧЕВА В ТОШЕВО: КАТО ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СЕ ВОДЯ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ




Основната ни цел е силна, стабилна и единна България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Генерал Тошево. 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова жителите на Генерал Тошево да подкрепят партията, която е доказала с реалните си политики, че работи в интерес на всички български граждани. 

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев се обърна към съгражданите си с думите, че няма да предаде тяхното доверие. 

 

ЦАЧЕВА В ШАБЛА: НИЕ ГОВОРИМ ЗА РЕАЛНИ ПОЛИТИКИ

В момента България има ръст от 3% на икономиката, нисък процент на безработицата, повишава се инвеститорският интерес към страната ни. Всичко това се постигна, благодарение на стабилността на институциите. Това каза пред жителите на Шабла кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че ако президентът Цецка Цачева му възложи да работи за българите в чужбина като нейн заместник, той ще направи всичко възможно да бъдат създадени такива условия в страната, които да върнат сънародниците ни в България и прикани шабленци да гласуват. 

 


 

ЦВЕТАНОВ В КАВАРНА: ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЩЕ СПРЕ ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ 

България се нуждае от стабилност. Тази стабилност може да се гарантира от президент Цецка Цачева и от вицепрезидент Пламен Манушев. Те ще бъдат истински обединители на нацията, заяви на среща с гражданите на Каварна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Това каза 

Единствено Цецка Цачева може да спре политическото противопоставяне и напрежението, което някои от опонентите ни се опитват да генерират в обществото.


Цветанов заяви, че вицеадмирал Пламен Манушев е дал 40 години от живота си на българската армия. „Той се е доказал като истински офицер, защото е работил в интерес на отечеството. Затова кандидат-президентската двойка на ГЕРБ заслужава доверието на хората.

 

ЦАЧЕВА В БАЛЧИК: СТАБИЛНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА Е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА

Изборът на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България ще бъде залог за продължаването на стабилността и сигурността в страната“, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Балчик.

Цецка Цачева заяви, че ще толерира държавните институции, които имат отношение към сигурността.


Като президент ще бъда гарант за диалога и разбирателството между държавните институции и общините“, каза Цачева в Батово. Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов се срещнаха с жители на селата Одърци и Батово, като поеха ангажимент да осъществят връзка между местната власт и отговорните институции, за да бъде завършена в най-скоро време корекцията на река Батовска. Преди седмица двете села бяха наводнени след проливен дъжд.

 

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА В ДОБРИЧ: НЕКА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Дестабилизацията, която целят да предизвикат нашите политически опоненти, няма да успее. Защото България има своя избор – евроатлантическо развитие. Ние имаме ясни и мощни партньори в лицето на Европейския съюз и НАТО. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Добрич. Тя поиска доверието на гражданите, което обеща да връща всеки ден от мандата си, като президент.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!