Билети от 3 и 5 лева за Добруджа 07 в Шампионската лига

Билетите за Шампионската лига ще бъдат пуснати до дни онлайн на www.ticketportal.bg, съобщава Волейболен клуб Добруджа 07 на своята официална фейсбук страница.

Билети от 3 и 5 лева за Добруджа 07 в Шампионската лига

Първият съперник на отбора от Добрич в най-силния европейски клубен турнир е Абиант Ликургус (Грьонинген). В първият двубой зелените ще гостуват в Холандия на 2 ноември, а реваншът ще се изиграе на 8 ноември от 20 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.



Билетите за мача между шампионите на България и Холандия ще бъдат с цена 3 и 5 лева. Те ще бъдат пуснати онлайн на www.ticketportal.bg. Ще могат да се закупят и от магазини Office 1, книжарници Booktrading, бензиностанции ОМВ, билетен център НДК, касата на Арена Армеец, касата на Спорна зала Варна, магазини На тъмно, книжарница Greenwich, книжарница Бард.

Припомняме, че победителят от спора между Добруджа 07 и холандския шампион ще се класира за следващия кръг и ще играе с Нолико (Белгия) за влизане в групите на Шампионската лига. Загубилите в тези два кръга на най-силния европейски клубен турнир също продължават своето евроучастие - за Купата на CEV.