Стефан Славов: Многото пропуски и страничният съдия ни лишиха от заслужена победа

Споделям мнението на феновете, че тази съдийска бригада на Ивелин Занев от Русе отдавна обслужва интересите на Черноморец (Балчик) в първенството, заяви старши треньорът на Добруджа след домакинското равенство с Калиакра. Можете сами да си направите равносметка защо именно той идва да свири този мач, добави Стефан Славов.

Стефан Славов: Многото пропуски и страничният съдия ни лишиха от заслужена победа

Добруджа и Калиакра завършиха наравно - 1:1, в дербито на 10 кръг на трета Североизточна група. Мердин Мехмедов откри за гостите от Каварна още в 6 мин., а Тодор Колев изравни от дузпа в средата на второто полувреме.




Започнахме мача малко по-лежерно и отпуснати, но след това отборът заигра както исках аз, коментира срещата старши треньорът на Добруджа Стефан Славов. Многото пропуски пред вратата на противника и страничният съдия ни лишиха от заслужена победа, заяви той. Според него в последната минута на мача първият помощник е трябвало да сигнализира за гол за Добруджа. Топката не просто е преминала голлинията, а е била половин метър вътре във вратата, потвърждават трима футболисти, които са били близо до ситуацията, обясни Стефан Славов.

Той отбеляза, че липсата на контузения Симеон Симеонов се е отразила на играта на отбора. Все още няма ясното колко време опитният халф ще отсъства от терена.

Повторен дебют за Добруджа записа нападателят Георги Станчев - Гонзо. Той се присъедини към тренировките на отбора тази седмица и влезе в игра през второто полувреме на мача с Калиакра. Много съм доволен от включването на Георги Станчев, той раздвижи нашата атака, създаде положения, коментира представянето му Стефан Славов.

Пропуснатите точки срещу Калиакра могат да се наваксат, има още много мачове и в тях винаги ще излизаме за победа, първият от тях е срещу Спартак (Варна), заяви наставникът на Добруджа.