Задържаха четирима с наркотици при операция в Добрич

Вчера е проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпления, свързани с разпространение на наркотичните вещества на територията на град Добрич. В операцията са били ангажирани всички налични сили на Първо РУ МВР Добрич и сектор "Криминална полиция" при ОД МВР Добрич. Проверени са 6 коли и 34 човека.

Задържаха четирима с наркотици при операция в Добрич

Около 14.20 часа в ЖК Дружба в град Добрич е извършена проверка на Н. Г. (18 г.) от град Добрич. Установени и иззети по надлежния ред са 6 полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество - амфетамин с тегло 5,3 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа Н. Г. е задържан в Първо РУ МВР Добрич.




Около 17.40 часа по ул. "Каменица" в град Добрич е извършена проверка на криминално проявените Д. Ш. (44 г.), Е. Д. (37 г.) и Е. И. (37 г.), и тримата от град Добрич. В хода на проверката е установена полиетиленова торба със суха тревна маса, която при извършения полеви тест реагира на канабис с тегло 30 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа тримата са задържани в Първо РУ МВР Добрич.

Работата по двата случая продължава.