Интер и Септември са домакини, Добруджа, Калиакра и Черноморец гостуват

Мачове в Добрич и Тервел предлага осмият кръг в трета Североизточна група.

Интер и Септември са домакини, Добруджа, Калиакра и Черноморец гостуват

Днес и утре ще се изиграят мачовете от осмия кръг на трета Североизточна група. Два от отборите от областта са домакини.




Интер приема Суворово на стадиона с изкуствена тревна настилка в Добрич днес, събота. Отборът на Висшето училище по мениджмънт в Добрич е на осмо място със 7 точки, а съперникът е на последната позиция с 5.

Интересен мач ще могат да гледат днес феновете на футбола в Тервел. Местният Септември е домакин на Спартак (Варна). Отборът, воден от Валентин Пейчев, има 9 точки от началото на сезона - 3 победи и 3 загуби. Спартак е с 2 по-малко.

Другите 3 отбора от областта са гости този кръг. Днес вторият в класирането Черноморец (Балчик) играе в Хитрино, а Калиакра излиза срещу Ботев в Нови Пазар. Отборът от Каварна започна сезона с 1 точка от първите си 3 мача, но след 4 поредни победи вече е на трето място. Мачът на лидера Добруджа е в неделя - гостуване на Кубрат. Отборите от Добрич и Балчик са единствените без загуба в групата, като жълто-зелените имат точка преднина на върха.

Всички срещи вече са от 16.00 часа.