И петте отбора от областта вече са в първата седмица

Добруджа си върна първото място, Калиакра вече също е в горната половина.

И петте отбора от областта вече са в първата седмица

След изиграването на срещите от 5 кръг на трета Североизточна група всички отбори от област Добрич влязоха в първата седмица. В първенството участват 13 тима. След като те изиграят по 2 мача помежду си на резмемено гостуване, ще бъдат оформени първа седмица и втора шестица, в които отборите отново ще се срещнат по 2 пъти.



Лидер в групата отново е Добруджа. Отборът на Добрич си върна първото място след домакинска победа с 4:0 над Септември (Тервел) и измести съперника от върха в класирането.

Добруджа е с 11 точки, а втори е Черноморец (Балчик) с 10. Отборът, воден от Георги Иванов - Геша, в този кръг спечели гостуването си на Спартак (Варна) с 3:0.

На трето място е Септември (Тервел) с 9 точки, със същия актив е и Доростол. Петата позиция е Светкавица (Търговище).

Калиакра започна сезона с 1 тока от първите 3 кръга, но след това записа 2 поредни победи и вече е в горната половина - на шесто място. В този кръг отборът от Каварна победи на своя стадион Локомотив (Русе) с 2:0 и вече има 7 точки.

Първата седмица завършва с Интер (Добрич). В този кръг отборът на Висшето училище по мениджмънт в нашия град почиваше и остана с 6 точки от 2 победи и 2 загуби.