Стефан Славов: Имам уверението на новия президент, че в Добруджа започва положителна промяна

С избирането на Николай Милков за председател на управителния съвет на ФК Добруджа вече има към кого да се обръщам и да ми помага, защото до сега нямаше такъв човек в клуба, отбеляза старши треньорът на Добруджа.

Стефан Славов: Имам уверението на новия президент, че в Добруджа започва положителна промяна

През първото полувреме имаше подценяване в следствие на двете победи с по 3:0 в контролите през лятото, но през второто нещата си дойдоха на мястото и отборът заигра както искам аз - това бе коментарът на старши треньора на Добруджа Стефан Славов след домакинската победа над Септември (Тервел) в мач от 5 кръг на трета Североизточна група. Отборът на Добрич спечели с 4:0. Тодор Колев откри през първата част, а след почивката се разписаха Васко Боев, Емил Илиев и Явор Колев.



Радващо е, че създадохме много положения, имаме може би най-доброто нападение в групата, смята Стефан Славов. Жълто-зелената атака е отбелязала 18 гола в петте си шампионатни мача.

Поради заболяване извън групата днес остана халфът Стелиян Стоянов. Заради контузия срещу Септември не игра и централният нападател Кристиан Пешков. Тодор Колев пък бе заменен принудително, заради болка в бедрото. Очаква се и тримата да бъдат готови за игра за гостуването на Доростол в Силистра след седмица.

Стефан Славов е провел разговори с новия президент на Добруджа Николай Милков след избирането му в сряда. Имам неговото уверение, че всичко в клуба постепенно ще се подреди и нещата занапред ще се развиват в положителна насока, сподели старши треньрът на отбора на Добрич.

Новият председател на управителния съвет на ФК Добруджа Николай Милков днес бе на стадион "Дружба" и изгледа победата над Септември (Тервел).