Стефан Славов: Отборът игра много добре

Надявам се да сме зарадвали феновете, благодаря на публиката за подкрепата, сподели наставникът на Добруджа. Жълто-зелените победиха Суворово с 4:0 в дебютния мач на Стефан Славов като старши треньор.

Стефан Славов: Отборът игра много добре

Срещата от 1 кръг на трета Североизточна група се игра на стадион "Дружба" в Добрич.




Съперникът стоя добре на терена, но нашият отбор игра много добре, игра така както исках, бяхме с класа над противника, коментира след мача Стефан Славов.

Днес отсъстваха водещи фигури - невъзстановеният Станимир Андонов, Даниел Граматиков, заради битов инцидент и наказаният Иван Иванов, с това трио Добруджа ще играе още по-хубав и привлекателен футбол, заяви старши треньорът на отбора.

Той сподели, че е много доволен от колектива в съблекалнята и на терена. Всички много си помагат, отбеляза Стефан Славов.

Победата с 4:0 ще даде самочувствие за дербито с Черноморец (Балчик), но вече казах на играчите, че още не сме направили нищо кой знае какво и тепърва ни чака дълъг път, обясни Стефан Славов. Следващият мач с Черноморец (Бачлик) е важен, но не решава всичко, има още много срещи след това, смята той.